Support

Vanuit de applicatie Burgerschap Meten heeft u de beschikking over een uitgebreide Help met Veelgestelde Vragen en Demonstratiefilmpjes.

U kunt ook voor ondersteuning van Burgerschap Meten terecht bij de supportafdeling van Rovict. De supportafdeling is zowel per e-mail (support@rovict.nl) (24/7) als telefonisch bereikbaar (035-603 90 90, tijdens de openingstijden van de Helpdesk).

Over Rovict

Rovict is een ICT-dienstverlener die zich richt op het onderwijs. Dat doet Rovict in het PO en VO met eigen producten en dienstverlening. In het MBO en HBO met advies, projectleiding en interim-management.

Wat doet Rovict nog meer?

Het snijvlak van Onderwijs en ICT is ons werkterrein. Dat is een breed en dynamisch domein. ICT is een drijvende kracht binnen het onderwijs. Dat geldt zowel voor het feitelijke leerproces als de ondersteunende processen. Het is belangrijk dat scholen daarbij tijdig de juiste keuzes maken. Wij adviseren u graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen die hier aan verbonden zijn. Kiezen is één kant van de medaille. Daarna volgt een proces van inbedden in de organisatie. Dat vereist naast kennis over het onderwijs vaak ook het nodige trekken en duwen binnen de organisatie. Rovict levert projectleiders en interimmanagers, die daar in het onderwijs veel ervaring mee hebben.

Privacyverklaring Rovict

Rovict is lid van de VDOD en deelnemer aan het Privacy Convenant Onderwijs. Rovict hanteert in de relatie met haar klanten het branchemodel Privacy Bijsluiter en het Branchemodel Beveiligingsbijlage.

Lees hier de Privacyverklaring Rovict.